Vad händer på klubben

OBS! – för aktuell information om klubbens och medlemmarnas aktiviteter, gå med i gruppen Hölö Mörkö Brukshundklubb på Facebook, klicka här!

NOSEWORK TÄVLING
Lördagen den 21 December kommer Trosa-Gnesta BK att hyra klubben för Nosework tävlingar. Då blir det trångt på parkeringen så om man inte är med och tävlar eller är funkis så stannar man med fördel hemma och julpysslar den dagen.

VIKTIGT!!! Från den 21 November får man inte träna med NW dofter eller kong på träningsområdet. Hör av er till styrelsen om ni har några frågor!

FUNKISFEST

Vad vore klubben utan alla ideella krafter ? Inte mycket 😀😉!
Onsdagen den 27/11 vill vi tacka alla er som ställt upp för klubben som funktionärer på tävlingarna. Vi bjuder på mat (festplanka & potatisgratäng ) & dryck samt fika med tilltugg . Vi träffas kl.18:00 i klubbstugan!
Vet du med dig att du varit funktionär på någon av våra tävlingar så är du välkommen !

Anmälan till nyakarltorp@outlook.com eller
sms:a 070-3019885 senast den 18/11 !
Från TS & rallysektorn så behöver jag listor på de som varit funkisar ! Mejla mig dem är ni snälla !
Varmt välkomna! 😀🎉🍽🍱🥗🎊

Medlemsmöte

Välkommen till Medlemsmöte den 18 November kl 19.00 2019!

hundundran