Medlemsavgifter

Medlemsavgifter 2020

– Ordinarie medlem: 550 kr
– Ordinarie medlem, delbetalande (fullt medlemskap i annan brukshundklubb): 150kr
– Familjemedlem: 95kr
– Ungdom- medlemskap i Hundungdom 300:-, Om du är mellan 7 och 25 år, kan du bli medlem i Hundungdom. Obs! betalas och anmäls direkt till Sveriges hundungdom, välj SBK som
specialklubb och HMBK som hemmaklubb.

Medlemskap gäller i 12 månader.

Som medlem i Hölö-Mörkö Brukshundklubb får du tillgång till alla våra kurser och utbildningar samt planer att träna på.

När du är med i HMBK blir du automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben och får på så sätt ännu fler förmåner:

Du är försäkrad under kurstiden
Du får SBKs tidning Brukshunden som kommer ut med 8 nummer per år
Du kan delta i tävlingar och prov som anordnas av SBK och mycket annat
Du får 10 procent rabatt på hundförsäkringar

För frågor angående medlemskap, tappade medlemskort, inbetalningar och annat som rör just medlemskap kontakta kassor@hmbk.se

Ny medlem

Som ny medlem går du in på länk nedan och tecknar ordinarie medlemsskap i Svenska Brukshundklubben och väljer Hölö-Mörkö BK som din klubb:

Är du redan medlem så får du en faktura från Svenska Brukshundklubben och betalar medlemsavgiften till dem.

Övriga medemsskap tecknar du genom att betala in direkt till klubbens bankgironummer: 5309-5253 och uppge namn och personnummer.