Agility fortsättning/Handlingskurs

Agility – fortsättning/Handlingskurs

I den här kursen arbetar vi vidare med att lära in mer handling. Vi kommer att lägga fokus på tekniker som tex ”runt” ”in” mm.

Kursen passar det förare och hundar som gått flera fortsättningskurser och som vill komma vidare med sin handling. Vi jobbar först på enstaka hinder och sedan i längre kombinationer. Du får arbeta mer på samspelet med din hund, läsa banskisser/banor och bygga banor.

I teorin tar vi upp tävlingsregler, läsa banskisser/banor  samt att banvandra.

Målet i kursen är att klara av lite längre kombinationer, att läsa banskisser/banor och utifrån den planera hur du ska visa din hund vägen, samt att bygga en kombination/bana.

Förkunskaper: Genomgått grundkurs och gärna flera fortsättningskurser i agility. Hunden ska ha god vardagslydnad och kunna arbeta lös bland andra hundar.

Dag och tid:  Tisdagar 18:00-20:15

Kursstart: Tisdagen den 11/4

Övriga kurstillfällen: 25/4, 9,5  23/5  (med reservation för ändringar)

Antal gånger: 4

Max antal deltagare: 5

Pris: 1250 kr

Instruktör: Inga Antelius

E-postadress: i.antelius@ownit.nu

Alla anmälningar sker via Studiefrämjandet. För frågor om kursanmälan och betalning vänligen kontakta daniel.bjork@studieframjandet.se. För frågor om kursen och dess upplägg vänligen kontakta instuktören. Observera att kursanmälan är bindande och att avanmälan ska ske minst 2 veckor innan kursstart. 

För att få gå kursen så behöver du vara medlem i HMBK. Medlemsavgiften är inte återbetalningsbar.

 

Anmälan

Uppdaterad: 2020-10-08