Agility fortsättning steg 1

Agility – fortsättning steg 1

I fortsättningskursen arbetar vi vidare med att lära in mer handling och byten. Vi fortsätter med hindersäkerhet, och ökar svårighetsgraden för att klara av längre kombinationer och banor. Du får arbeta mer på samspelet med din hund, läsa banskisser och bygga banor.

I teorin tar vi upp tävlingsregler, läsa banskisser samt att banvandra.

Målet i fortsättningskursen är att klara av lite längre kombinationer, att läsa banskisser och utifrån den planera de byten du ska göra med din hund, samt att bygga en kombination/bana.

Förkunskaper: Genomgått grundkurs och minst en fortsättningskurs i agility. Hunden bör kunna, eller vara på väg att kunna, alla hinder. Hunden ska ha god vardagslydnad och kunna arbeta lös bland andra hundar.

Dag och tid:  Tisdagar 18:00-20:15

Kursstart: Tisdagen den 30/8

Övriga kurstillfällen: 13/9, 27/9, 11/10 (med reservation för ändringar)

Antal gånger: 4

Max antal deltagare: 5

Pris: 1250 kr

Instruktör: Monica Rosell 

E-postadress: nyakarltorp@outlook.com

Alla anmälningar sker via Studiefrämjandet. För frågor om kursanmälan och betalning vänligen kontakta daniel.bjork@studieframjandet.se. För frågor om kursen och dess upplägg vänligen kontakta instuktören. Observera att kursanmälan är bindande och att avanmälan ska ske minst 2 veckor innan kursstart. Fakturan skickas till din e-post cirka 30 dagar innan kursstart, den ska vara betald senast 10 dagar före kursstart.

För att få gå kursen så behöver du vara medlem i HMBK. Medlemsavgiften är inte återbetalningsbar så vänta med att teckna medlemsskap.

Anmälan

Uppdaterad: 2020-10-08