Rallylydnad avancerad klass

Kursen för dig som behärskar rallylydnad och vill ta dina kunskaper till en ny nivå.

Vi går igenom och tränar högerhandling samt alla moment i den avancerade klassen samt hjälps åt att bygga olika träningsslingor. Sista kurstillfället bygger vi en komplett rallylydnadsbana som alla sedan får gå. Efter genomgången kurs ska alla ha en god kunskap i den avancerade klassens alla moment.

Förkunskaper: Kunskaper i nybörjarklassens och fortsättningsklassens moment.

Dag och tid: Lördagar 10:00-12:15

Kursstart: Lördagen den 24/8

Övriga kurstillfällen: 7/9 & 21/9 (P.g.a  tävlingssäsongen fortfarande pågår och många tävlar kan tiderna för kurstillfällena diskuteras och anpassas så att de passar de flesta)

Antal gånger: 3

Max antal deltagare: 6

Pris: 600 kr

Instruktör: Annelie Heintz

E-postadress: 

Alla anmälningar sker via Studiefrämjandet. För frågor om kursanmälan och betalning vänligen kontakta mikaela.stromberg@studieframjandet.se. För frågor om kursen och dess upplägg vänligen kontakta instruktören. Observera att kursanmälan är bindande och att avanmälan ska ske minst 2 veckor innan kursstart.

För att få gå kursen så behöver du vara medlem i HMBK. Medlemsavgiften är inte återbetalningsbar så vänta med att teckna medlemsskap. Information kring hur man tecknar medlemsskap kommer du få med kallelsen från instruktören någon vecka innan kursstart.

Anmälan

 Uppdaterad: 2019-07-15