Valpkurs onsdagar 18.00 – 20.15

Grattis till er nya familjemedlem!

Valpar har mycket att upptäcka och lära sig och det är vi som skall vägleda valpen och lägga en grund som ger en bra förutsättning till en trygg, stabil och harmonisk tillvaro tillsammans med dig och då passar vi på att ta till vara valpens lekfullhet, nyfikenhet och stora lust att lära för att nå dit.

På kursen visar vi valpen hur roligt det är att träna med husse/matte och träningen kommer att stärka valpens samarbetsförmåga och självförtroende. En viktig del under valptiden är också att få träffa och lära sig kommunicera med andra hundar och människor.

Genom positiva, lustfyllda övningar kommer vi att träna in grunder i vardagslydnad.

Vi går bla igenom:

  • Att upptäcka glädjen i att samarbeta
  • Belöningar
  • Kontaktövningar
  • Inkallningar
  • Lära in “sitt”, “ligg”, “hit” och “stanna kvar”
  • Hundmötesövningar
  • Hantering av hunden
  • Aktiveringsövningar med nosen

Utöver de praktiska övningarna så kommer vi också att prata om relation hund och människa, signaler, hundens skötsel samt vad djurskyddslagen kräver av hundägare mm.

Till kursen är alla valpar från 12 veckor välkomna oavsett förkunskaper. Valpen behöver vara vaccinerad för att få gå kursen.

Pris: 1 250 kr
Antal gånger: 6
Max antal deltagare: 6
Kursstart: 24/3
Övriga tillfällen: 31/3 – 7/4 – 14/4 – 21/4 – 28/4

Om du har frågor om kursen kontakta instruktören Sandra Callin esscallin@gmail.com

Välkommen till kurs!

Anmäl här! 

Alla anmälningar sker via Studiefrämjandet. För frågor om kursanmälan och betalning vänligen kontakta daniel.bjork@studieframjandet.se

För att få gå kursen så behöver du vara medlem i HMBK. Medlemsavgiften är inte återbetalningsbar så vänta med att teckna medlemskap. Observera att kursanmälan är bindande och att avanmälan ska ske minst 2 veckor innan kursstart.

Är du redan medlem så får du en faktura från Svenska Brukshundklubben och betalar medlemsavgiften till dem.
Ny medlem
Som ny medlem går du in på länken nedan och tecknar ordinarie medlemskap i Svenska Brukshundklubben och väljer Hölö-Mörkö BK som din klubb:

https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

 

Uppdaterad: 2020-12-08