Instruktörer

Här kan du lära känna oss instruktörer och hitta kontaktuppgifter.

Inga Antelius

Agility och allmänlydnad

Utbildad Allmänlydnadsintruktör 2010. Utbildad Agilityinstruktör steg 1 (A1) 2007 och Agilityinstruktör steg 2 (A2) 2012.Tränar och tävlar agility i klass 3 med mina två phalèner Puzzla och Trazzel. Har deltagit i SM i agility sedan 2012. Tränar och tävlar i rallylydnad.

Tel: 0704924343
Mejl: i.antelius@ownit.nu

Monica Rosell

Agility

Utbildad agility instruktör. Tävlar med sina pudlar, Dino i klass 3 och Inez under utbildning. Tränar också rallylydnad.

Tel: 0703019885
Mejl: nyakarltorp@telia.com

Gunilla Telg

Allmänlydnad och valp

Utbildad Allmänlydnadsinstruktör 2014. Håller kurser i Allmänlydnad och Prova-på-spår. Har en Australian Shepherd. Har tränat och tävlat i spår, sök, lydnad, rallylydnad, free-style och Heelwork to music.

Tel: 0706 544856
Mejl: gunillatelg@gmail.com

Kristina Strömberg

Allmänlydnad, valp, rallylydnad, nosework och specialsök

Utbildad Specialsöksinstruktör

Mejl: kristina.stromberg@hotmail.com

Sandra Callin

Vardagslydnad och valp

Som instrukör vill jag engagera och ge deltagarna verktyg för att träna positivt med sin hund och det är så roligt och givande när man ser att träningen går framåt och att deltagarna lyckas i sin träning.
Det viktigaste för mig är att jag och mina hundar trivs och har kul ihop.
Jag har idag tre Australian sheperds – Cara som jag nu tävlar i elitlydnad och spår i högre klass och Mimi som precis börjat i startklass i lydnad och så valpen Härja.
Vi tränar mycket i de grenar vi tävlar i och förutom det och vardagsmotionen så leker/tränar vi rallylydnad, agility, sök, nosework, specialsök, drag och allt annat kul man kan hitta på tillsammans med sin hund.
Alla positiva aktiviteter vi har tillsammans med våra hundar stärker relationen vilket är mycket viktigt för att få en harmonisk tillvaro med sin hund.

Tel: 0707663331
Mejl: esscallin@gmail.com

Kristin Hagström

Allmänlydnad och valp

Elin Sjödin

Allmänlydnad och valp

Tel: 0708684971
Mejl: elin.privat@telia.com

Sinikka Öberg

Allmänlydnad

Tel: 0703588264
Mejl: sinkku75@gmail.com

Ann Koernig

Allmänlydnad och valp

Ylva Lännholm

Agility

Vi har bara SKB utbildade instruktörer som håller i våra kurser. Du kan läsa mer om Svenska Brukshundklubbens utbildningar på deras hemsida.

Rulla till toppen